Ziua Internaţională a Familiei – este sărbătorită în fiecare an la data de 15 mai la Deva prin premierea familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, împreună !

Obiectivul principal al acestei zile este de a accentua importanţa familiei şi de a promova valorile familiei – egalitatea, dragostea, respectul persoanelor în etate.

Cele mai longevive cupluri din municipiul Deva vor fi premiate în fiecare an la data de 15 mai. Administraţia locală va acorda premiile şi diplomele de fidelitate familiilor care aniversează ,,50 de ani de căsătorie, împreună" !

Se acordă diploma de fidelitate şi premiul în sumă de 500 lei, familiilor care au împlinit 50 de ani de convieţuire, împreună şi care au domiciliul în municipiul Deva şi din localităţile aparţinătoare (Archia, Bârcea Mică, Cristur, Sântuhalm) şi au depus cerere înregistrată la Compartimentul Stare Civilă Deva până la data de 11 mai a anului în curs.Se acordă o singură dată famiilor beneficiare.

Temei legal: H.C.L.nr.107/2017 al municipiului Deva.

Acte necesare:

  • formular tip (descarcă aici)

  • actele de identitate ale soţilor  (original şi fotocopie)

  • certificatul de căsătorie (original şi fotocopie)

Actele se pot depune:

  • personal, de către unul dintre soţi la ghiseul Compartimentului Stare Civilă Deva;

  • sau se transmit pe adresa de e-mail: stare.civila@primariadeva.ro

Ridicarea diplomei de fidelitate şi a premiului se va face de la casieria Primăriei municipiului Deva în data de 15 mai sau la o data stabilită de către primarul municipiului Deva sau prin festivitate organizată de către Primăria municipiului Deva, în colaborare cu Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor si Stare Civilă ( festivităti organizate în Parcul municipal Cetate sau în Casa Căsătoriilor).

Persoanele care si-au depus cerere vor fi anunţate telefonic cu privire la data, ora şi LOCATIA unde se va produce festivitatea pentru acordarea premiului si a Diplomei de fidelitate pentru 50 de ani de căsătorie în perioada datei de 12.05-14.05 a anului în curs.X

Primarul municipiului Deva, Nicolae –Florin Oancea şi Consiliul Local Deva le urează aniversaţilor sănătate, viaţă lungă şi La Mulţi Ani pentru 50 de ani, împreună!


 


 

Puteţi face dovada adresei de domiciliu / reşedinţă cu extrasul de carte funciară eliberat online
sus