PREMIERE 50 DE ANI CĂSĂTORIE

 

ANUNŢ !


 

PREMIEREA familiilor care aniversează ,, 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE! ,, în data de 15 mai ( duminică) în PARCUL MUNICIPAL ,,CETATE” ora 16.00


 

Anul acesta, premierea familiilor care aniversează ,,50 de ani de căsătorie" va avea loc în data de 15 mai (duminică) de Ziua Internaţională a Familiei.

Înmânarea ,,Diplomei de fidelitate” şi premiul alocat fiecărei familii va fi înmânat de către Primarul Municipiului Deva, domnul Oancea Nicolae-Florin, viceprimarii şi consilierii locali ai Municipiului Deva.

Premierea celor 85 de famililor se va organiza într-un cadru festiv în PARCUL MUNICIPAL ,,Cetate” începând cu ora 16.00.

Reprezentanţii Direcţiei Publice Locale de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva şi funcţionarii serviciilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Deva se vor ocupa de organizarea acestui eveniment ( Direcţia Economică, Centrul de Cultură Drăgan Muntean) .

 

TABEL NOMINAL ( anul 2022) cu familiile devene-premiate şi cărora li se va acorda ,,diploma de fidelitate’’ şi premiul în valoare de 500 lei , conform HCL nr.107/2017...

VEZI TABELUL

 

 

sus