50 de ani de căsătorie neîntreruptă - Diplomă de Fidelitate

Cele mai longevive cupluri din Deva vor fi premiate pe 15 mai, de Ziua Familiei


Primăria Municipiului Deva premiază fidelitatea! Familiile care aniversează anul acesta ”Nunta de Aur” vor fi premiate în data de 15 mai 2024 (la o oră care va fi anunţată ulterior), de către Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.

Evenimentul va avea loc de Ziua Internaţională a Familiei (la Restaurantul Casina din Deva), pentru a accentua impactul pe care valorile familiei îl au asupra societăţii.

Pentru a intra în posesia premiului în valoare de 500 de lei şi a „Diplomei de fidelitate”, oferite de Primăria Municipiului Deva şi Consiliul Local, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în 2024 şi au domiciliul în municipiul Deva sau localităţile componente (Sântuhalm, Cristur, Archia şi Bârcea Mică) trebuie să depună până în data de 10 mai 2024 la Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva (B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 12, etaj 1):


  • o cerere-tip, cererea se găseşte în format editabil pe site-ul Primăriei Municipiului Deva, secţiunea ,,Servicii publice/Cereri şi formulare tip” -> CLICK!
  • copie după actele de identitate (soţ şi soţie)
  • certificatul de căsătorieFondurile destinate premierii au fost aprobate prin hotărâre de consiliu local şi sunt alocate din bugetul local.


Vă aşteptăm cu drag!


Relaţii suplimentare:

Nr. de telefon: 0371421904 şi 0371460783 de luni până joi, între orele 8:00-16:30 şi vineri, între orele 8:00-14:00.

E-mail: stare.civila@primariadeva.ro sau spclecp.deva@hd.e-adm.ro

Website: https://evp-deva.ro/

DIRECŢIA PUBLICĂ DE EVIDENŢĂ A PERSOANELOR ŞI STARE CIVILĂ

sus