PREMIERE 50 DE ANI CĂSĂTORIE

 

Ziua Internaţională a Familiei – este sărbătorită în fiecare an la data de 15 mai la Deva prin premierea familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, împreună !

Obiectivul principal al acestei zile este de a accentua importanţa familiei şi de a promova valorile familiei – egalitatea, dragostea, respectul persoanelor în etate.

Administraţia locală va acorda premiile şi diplomele de fidelitate familiilor care aniversează ,,50 de ani de căsătorie, împreună" !

Se va acorda diploma de fidelitate şi premiul în sumă de 500 lei, familiilor care au împlinit 50 de ani de convieţuire, împreună şi care au domiciliul în municipiul Deva şi în localităţile aparţinătoare (Archia, Bârcea Mică, Cristur, Sântuhalm) şi au depus cerere înregistrată la Compartimentul Stare Civilă Deva până la data de 11 mai 2021.

DIPLOMA şi premiul se acordă o singură dată, familiilor beneficiare, care au depus solicitare în scris, înregistrată la Compartimentul Stare Civilă Deva.

Temei legal: H.C.L.nr.107/2017 al municipiului Deva.

59 de familii şi-au exprimat dorinţa de a celebra acest eveniment important din viaţa lor ,,împlinirea a 50 de ani de căsătorie neîntreruptă” şi au solicitat prin cerere depusă şi înregistrată la Compartimentul de Stare Civilă din Cadrul Direcţiei Publice Locale de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva în perioada 12.05.2020-11.05.2021.

Având în vedere măsurile restrictive, impuse de autorităţi, festivitatea de premiere nu se va organiza ca în anii precedent, astfel că :

Administraţia locală va acorda premiile şi diplomele de fidelitate familiilor care aniversează ,,50 de ani de căsătorie, împreună” în perioada 17 mai --19 mai 2021.

Primarul municipiului Deva, Nicolae –Florin Oancea şi Consiliul Local Deva le urează aniversaţilor sănătate, viaţă lungă şi La Mulţi Ani pentru 50 de ani, împreună!

Diploma de fidelitate şi premiul se va înmâna titularului ( unuia dintre  dvs.) în locaţia CASA CĂSĂTORIILOR  a municipiului Deva între orele 10.00-14.00 în zilele de:

Familiiile beneficiare care si-au depus cererea vor fi anunţate telefonic, la numarul de telefon, transmis pe cererea inregistrată. Rugăm să va prezentaţi (soţ/soţia) doar în ziua programată şi între orele 10.00-14.00 cu actul de identitate în sediul CASEI CĂSĂTORIILOR!

 

 

sus